Oficjalne Forum Klanu Hell w grze Call of Juarez
http://www.clancsa.dbv.pl/forum/viewthr … ead_id=152
Najpierw sie zarejestrujcie potem zobaczcie i komentujcie.
dostali bana bo mnie wyzywali ze kickuje za ping ale co mam zrobic jak jak wejdzie taki kitsune i ma ping 150 i zlaguje serva .... masterq widzial !!!!
Użytkownik
Teraz się porobiło można powiedzieć że Klanu Hell już niema
moj post :
dostaliscie bana bo mnie wyzywaliscie ze wywalam z serva ale co mam zrobic jam ma tylko 4 mb neta a chce pograc z klanem. wejdzie np. kitsune ping 120 i rosie wszystkim graczom !!! dzisiaj kitsune dla tego wyzwał mnie od noobów na servie kilka osób widzialo... z tym ze niby wh to jest bug http://www.xfire.com/video/22ee04/ . injectora nie mam to tylko skin.
co do tego ze chcialem screeny to to że jestem na to uczulony bo w klanie mialem 4 osoby z injectorem i to sprawdzam.... z eps klanem poprosilismy o screeny jak to zawsze bywa a do tej pory od jednej osoby nie dotarło.... nie mam zamiaru byc noobem ale to sie zaczeło z sr (dluga historia...) jesli macie cos do mnie TO TYLKO DO MNIE A NIE DO KLANU !!!! oni nic nie zrobili i dajcie im spokuj wylece i koniec !!! ONI NIC WAM NIE ZROBILI
to cos zmieni.....
Gość
ATI, kiedy miałem ping 150? XXD, "Dostali bana bo mnie wyzywali" LOL, Dostałem bana za "cheaty" na OKCoral, jak tylko zdobyłem trochę fragów. (oczywiście poprzedzonego tekstami: noob, cheater) To był jeden z powodów mojej złości. (Jak byłem na servie waszym 1 raz - nie było wtedy nikogo z HELL oprócz ciebie) Człowieku lepiej sobie zapisuj to co robisz i mówisz bo się zapominasz.
Gość
2 raz na servie byłem jak napisałem że "to nie szczescie, on ma moda i widzi was na czerwono". Wtedy dostałem kicka. 3 Kicka dostałem, jak napisałem "wyłącz ten mod, noobku" Ty piszesz tylko o sytuacji gdy było HELL na servie a to było po banie (mam zmienne IP)
Gość
Xara sorry za powyższy wpis, ale nie wiedziałem co twój przyjaciel tu wypisuje. Jenak zgodnie z tym co wczoraj ci napisałem kończę gadanie "w mojej sprawie". Reszta to już wasze sprawy klanowe. I mam nadzieję, że nikt mnie już nie zmusi do wypowiadania się dalej w tym temacie.