Oficjalne Forum Klanu Hell w grze Call of Juarez
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Użytkownik
Na początku chciałem wszystkich przywitać !!!!
Mój nick w grze Cal of Juarez to : A_TTO i LORD ale na razie nie używam nicku Lord ponieważ ostro trenuje po rocznej przerwie. w Call of Juarez Gram 3 lata jak już wspomniałem z roczną przerwą,mam 15 lat (a dokładnie 25 września) moja ulubiona klasa to rewolwerowiec i sniper. Moja ulubiona mapa to Fort Stantion (chyba dobrze napisałem ).
Zainteresowania:
-jazda na rowerze
- ćwiczę parkour
- trochę pływam mam kartę pływacką
- gram w piłkę nożną,siatkową i koszykową
- ćwiczę też sport extremalny jakim jest Air soft gun i Air electric gun.
- gram na komputerze w gry z gatunku Strategiczne,Rpg i Fps.
W grze Call of Juarez popełniłem trochę błędów np. Doszedłem do klanu PKS czego się bardzo wstydzę ponieważ była to banda cziterów ( ja nigdy nie miałem żadnych programów ułatwiających grę)
Jak zaczełem grać w Coja :
kupiłem ją w CD-Action pograłem trochę w kampanie którą przeszedłem na wszystkich poziomach trudności, potem jakoś podkusiło mnie żeby się zmierzyć z graczami z całego świata i tak to mnie wciągneło.
Byłem w klanach : (PKS-żałuje, WS-byłem w nim 5 min,PFF-było fajnie fajni ludzie byli jego członkami)
Pisałem Rekrutacje do klanu FPC ale się nie dostałem ze względu na Klan Pks w którym bylem.
Słucham Rocka,Reggae,Hip-Hop'a, aha i kwestia nauki zdawałem co roku ze średnią powyżej 4.0 ale niestety jedna gra mnie wciągneła w klasie 6-stej BYŁA TO TIBIA Która jest złem i nic więcej ! a po zatym w uczę się bardzo szybko od innych.
Jeżeli chodzi o mikron to posiadam go i jestem gotowy go przetestować ponieważ musiałem kupić nowy.
Czytałem regulamin 2 razy więc się z nim zapoznałem
Regulamin akceptuje oczywiście w 100%
Chce do was dołączyć ponieważ człowiek może nauczyć sie czegoś od drugiego człowieka i ja chce się uczyć od was
kontakt : 2703274
X-Fire : bartek25099
PS. Osoba która mi poleciła ten klan ma nick Altair.
Ostatnio edytowany przez bartek25099 (2010-07-09 00:17:04)
Trochę mnie zdziwiła długość tego podanie, ale jak widać, niektórym się chce.
(Też bawię się asg ;p )
To że byłeś w PKS nie oznacza że nie możesz przystępować do innych klanów (przynajmniej dla mnie).
Sprawdzimy jak grasz- jak dobrze, to przyjęty, jak źle okres próbny.
PS Ten numer cda wyszedł 06:2009 , teraz mamy 07:2010 , czyli max możesz grać 1 rok i miesiąc .
Thx Altair ;p ( swojego klanu nie polecasz? ).
Użytkownik
Oj troszeczkę się pomyliłem no ale już tyle pisałem rekrutacji tego typu że się pogubiłem
Ja byłbym Za.
Widzę że lubisz SOAD co?
Nie pamiętam czy z tobą grałem ale skoro grasz tak długo to na pewno dobrze radzisz sobie z Cojem.
+ to że zrobiłeś przerwe nie wiem czy masz tak jak ja ale ja po przerwie zawsze lepiej gram.
Ziom lub K@U przetestujcie go jak najszybciej bo widzę że spoko typek z niego.
Mam nadzieje że mu się uda
Użytkownik
SOAD to mój ulubiony zespół
A jeśli chodzi o przetestowanie mnie to może jutro ?? bo ja dzisiaj jestem zmęczony
Ostatnio edytowany przez bartek25099 (2010-07-09 17:14:42)
Wątek Zamknięty
Strony: 1