Klan hell

Oficjalne Forum Klanu Hell w grze Call of Juarez

• Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Jutro (02.08.2010) proszę aby wszyscy członkowie klanu stawili się na xf, Billy mówi, że jest kilka spraw do omówienia. ! ! ! ! !

#1 2010-07-28 22:44:54

kau

Admin

Punktów :   

Co wy mi tutaj odwalacie???

Naprawdę nie myślałem, że do tego dojdzie. Nawet nie spodziewałem się tego, że będę miał podstawy, aby móc w jakikolwiek sposób o tym myśleć. A jednak stało się, najpierw bart uciekł z miejsca wydarzeń, aby przypadkiem nic nie stało się z jego reputacją, razem z lordem (zdziwko), którego powodu ucieczki nie znam i nie chcę poznać. O dziwo, Castiel (xaratrex - ten nick budzi o wiele większy podziw) został i bez namysłu, stanął po naszej stronie w konflikci (razem z brciakiem). Ziom - pro postąpił dobrze i tyle wystarczy.

Kitsune masz powody, aby się denerwować, ale twoje zachowanie mnie trochę zdziwiło. Chyba przewaliłeś swoją złość w niewłaściwą stronę. Czy masz jakiekolwiek powody (prócz atiego) aby nazwać nasz klan noobskim, dla cheaterów i bugerów?

Nie, nie jesteśmy nimi.

Czemu to ma się rozpaść? Jeszcze dzisiaj graliśmy fw z eps (nie wiem czy używali jakiś wspomagaczy [ nie mam dowodów, aby to podejrzewać]) i naprawdę było fajnie, zresztą zawsze tak było. Każdy pisze, że to powtórka AR, czyli według was, jeżeli jakiś klan jest nowy, musi się rozpaść.

Nie, tak nie musi być.

Ati nie wiem co z tobą zrobić, teoretycznie, nic nie zrobiłeś. Jesteś bardzo aktywny, robisz mody, stawiasz servy, grasz prawie wszystkie fw. Postaw się w mojej sytuacji i powiedz co mam robić. Tak używał bugów na moich oczach, nie interweniowałem, ponieważ było to na jego servie i graliśmy tylko i wyłącznie dla zabawy i dla śmiechu (było spoko). Czy gdy ktoś jest pro, obowiązują go inne zasady? Jeżeli tak, to nie wyznajecie równości człowieka, dla mnie zasady dla każdego są takie same, każdy podlega takiej samej każe. Jeżeli lagerem jest noob i pro obaj dostaną kicka (chyba że ktoś będzie łaskawy- Ati nie był).

Co do modów - wiele klanów używa modów, ja również mam mod na czerwoną snipe. Powiem to tak - w żaden sposób nie może pomóc nikomu w tym, aby łatwiej odstrzelić komuś głowę. Te mody z przebraniami innych playerów, rzeczywiście były trochę przesadzone.

Wiecie... czasem moje pomysły są takie trochę... yyyy... eee... noooo... z dupy.

#2 2010-07-28 23:01:32

Castiel

Członek klanu

Punktów :   

Re: Co wy mi tutaj odwalacie???

No więc tak ATI nie musisz stawiać się na miejscu K@u'a ja się postawię. A więc, Ati <mówię do wszystkich> nie zawinił moim zdaniem w niczym, oprócz tego że w wielkiej mieże naraził się Kitsowi mojemu dobremu koledze z CSA. Owszem używał bugów,ale tylko i wyłącznie na treningach for fun organizowanych przez nasz Clan. Owszem jest on nieraz arogancki,i nerwowy, nieraz chamski w swoich działaniach,ale pomimo to jest on moim przyjacielem z drużyny i da mu się wszystko wybaczyć. Jest on tylko człowiekiem, jak my wszyscy, a ludziom trzeba niektóre rzeczy wybaczać. Ja w zupełności jestem za zostawieniem ATI'ego w Clanie. I chciałem się wypowiedzieć na temat mojego kolegi Barta który nie zachował się w żadnym stopniu solidarnie względem swoich kumpli. Wnioskuję za oficjalnym wydaleniem Barta z Clanu Hell

#3 2010-07-29 00:23:29

Tasak

Użytkownik

Punktów :   

Eh ja też byłem poszkodowany o mnie jak zawsze zapomną

#4 2010-07-29 08:10:40

Bart

Użytkownik

Punktów :   

hmm nie mozesz wywalić kogośkto odszedł.cya naabs

#5 2010-07-29 08:23:01

Kitsune

Gość

Xara sorry za powyższy wpis, ale nie wiedziałem co twój przyjaciel tu wypisuje. Jenak zgodnie z tym co wczoraj ci napisałem kończę gadanie "w mojej sprawie". Reszta to już wasze sprawy klanowe. I mam nadzieję, że nikt mnie już nie zmusi do wypowiadania się dalej w tym temacie.

#6 2010-07-29 08:25:00

Kitsune

Gość

post powyższy do innego tematu (tak to jest jak się ma pootwierane 100 okien w przeglądarce)

#7 2010-07-29 12:49:35

Ziom99

Admin

Punktów :   

Na początku myślałem, że Bart po prostu nie chce przeżywac tego samego co z AR.
Wczoraj odrazu odrzuciłem tę myśl gdy usłyszałem od Gizma z klanu SR, że złożył podanie do SR.
Jak się okazuję złożył podanie także Lord.
Serdecznie mi ich żal, że zostawili klan w najgorszym momencie.

#8 2010-07-29 13:16:52

D4M!AN

Użytkownik

1718015
Punktów :   

Ja nie zamierzam odchodzic

#9 2010-07-29 16:05:15

Tasak

Użytkownik

Punktów :   

Serdecznie żal mi ciebie Z!0m że przezywasz ta gre tak bardzo ;o to tylko zabawa a ty z tego życie robisz -.-

#10 2010-07-29 16:19:56

Ziom99

Admin

Punktów :   

Ja z tego nie robie życia.
Po prostu ten klan jest dla mnie bardzo ważny.
Musisz miec swój własny wtedy zrozumiesz.
A i jeszcze coś myśle o klanie tylko w jakiś ważnych momentach dla niego xD
Nie żebym Myślał cały czas, tak przeżywam jakl tylko coś się ważnego wydarzyło xD

#11 2010-07-29 16:26:09

kau

Admin

Punktów :   

Powiem wam coś, co jest już prawie niemożliwe do usłyszenia od większości graczy.

Ja nie gram bo muszę, gram bo lubię. Jeżeli gra nie sprawiałaby mi przyjemności, nie zrobiły bym tego klanu.

Nie pisałbym tego teraz, ani bym nie interesował się tym, co tu się dzieje.

To że ktoś się tym martwi, oznacza, że coś dla niego znaczy.

To że ktoś się przeciwstawia temu, oznacza, że przeżera go zazdrość.

Osobiście gram tylko i wyłącznie for fun.

Wiecie... czasem moje pomysły są takie trochę... yyyy... eee... noooo... z dupy.

#12 2010-07-29 17:06:15

Castiel

Członek klanu

Punktów :   

Hmm Tasak pomyśl co piszesz, to nie dla nas CoJ jest jak życie, po  wczorajszym zachowaniu, z przykrością muszę ztwierdzić że to dla was jest on najważniejszy przedkładacie nad wyniki nawet gre i uczucia innych graczy, nie obchodzą was inni tylko własna reputacja i osiągnięcia clanu w którym jesteści pomyśl nieraz o innych

#13 2010-07-29 19:11:44

Tasak

Użytkownik

Punktów :   

Eh to jest zabawa dobrze k@u napisał ale Castiel może byś to zrozumiał gdyby nie tyle tibi ^^ chamstwo nie wchodzi w grę ati był chamski i moim zdaniem temat najlepiej o tym co się stało zakończyć ja wam to zapomnę atiemu wybacze ^^ i jest ok ? jak się bawić to bez kłótni moim zdaniem

#14 2010-07-29 19:15:43

Ziom99

Admin

Punktów :   

Cieszę się, że są wyrozumiali gracze w coju.
Temat Zamykam na prośbę Tasaka.

Stopka forum

RSS