Klan hell

Oficjalne Forum Klanu Hell w grze Call of Juarez

• Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Jutro (02.08.2010) proszę aby wszyscy członkowie klanu stawili się na xf, Billy mówi, że jest kilka spraw do omówienia. ! ! ! ! !

#1 2010-08-01 19:58:11

Castiel

Członek klanu

Punktów :   

NOWE JUTRO

Dzisiejszego dnia odbyła się "bardzo poważna" rozmowa między mną, a moim przyjacielem Billym stwierdziliśmy że aby znowu się wybić, a raczej odbić od dna, Potrzebujemy planu,czegoś co da nam jakieś szanse na dalszą gre. I chociaż nie powinienem pisać nic w tym kierunku, bo jak powszechnie wiadomo, nie jestem szefem. Ale wraz z Billem stwierdzimy że jak nie my to kto? Stwierdziliśmy że bez nas ten clan po 4 dniach zaczął by się rozpadać, i uznaliśmy że z tego względu możemy wprowadzać zmiany, które są następujące:

1: Na każdym treningu prośba o screena, aby upewnić się że nie posiadacie Skin Moda, Posiadanie go Odpowiada jednemu - Bye Bye,żegnamy z clany.
2: Początkowo plan 3 szefów, ale moim zdaniem to bez sensowne, dlatego jestem za ustanowieniem 3 osobowej Rady Clanu(rada będzie się powiękrzać wraz z przybyciem 3 nowych rekrótów o jedną osobe) której zadaniem będzie dbanie o rekrutację, i wszystkie sprawy związane z utrzymaniem clanu.
3:Caly Okres Rekrutacyjny ogulnie trwal by 3 tygodnie . Rekrutant wystawiany byl by caly czas na wszystkie wary,FunWary Itd. Musiał by grać przynajmniej 1.5h dziennie w CoJ'a, będąc w tym czasie na xf , bylby regularnie przez nas sprawdzany i szkolony na treningach odbywających się 5 razy w tygodniu w dniach wyznaczonych przez RC<Radę Clanu>

No i jak to podsumował Bill

Z tych spartanskich warunków wychodzi nam komandor na miare Vsdera.

Nie chcę tym nikogo urazić, ale chcę poprawić wszystko w Clanie...Pora na Nowe,lepsze jutro

#2 2010-08-01 20:04:20

Selvanis

Zbanowany

Punktów :   

Re: NOWE JUTRO

No jeśli chodzi o skin moda to ja nie mam zamiaru ulec i nie usunę tego. Bo oni się gówno znają... więc muszę odejść.
Miło się z wami grało dziękuje za wszystko. Odchodzę na Battlefield Bad Company 2

#3 2010-08-01 20:29:30

brciak

Członek klanu

Punktów :   

Jestem za usune moda jezeli bedzie trza... ; D LUZzz.... poddam sie wszystkiemu zeby zoastac w clanie  ;DD

#4 2010-08-01 20:30:37

Castiel

Członek klanu

Punktów :   

Spoko jeszcze będzie trzeba jutro przeprowadzić Sonde na członków RC

#5 2010-08-01 20:39:34

brciak

Członek klanu

Punktów :   

Castiel napisał:

Spoko jeszcze będzie trzeba jutro przeprowadzić Sonde na członków RC

MUSIMY WYBRAĆ DOBRZE ;O

#6 2010-08-01 20:50:48

Castiel

Członek klanu

Punktów :   

Ahh i zapomniałem, o wprowadzeniu trzech rang w Clanie 1-  =Hell=(RC)Nick  -Rada Clanu
2 =Hell=Nick -normalny gracz 3 =Hell=(P)Nick   -gracz na Próbnym

#7 2010-08-01 20:57:00

kau

Admin

Punktów :   

Castiel napisał:

Dzisiejszego dnia odbyła się "bardzo poważna" rozmowa między mną, a moim przyjacielem Billym stwierdziliśmy że aby znowu się wybić, a raczej odbić od dna, Potrzebujemy planu,czegoś co da nam jakieś szanse na dalszą gre. I chociaż nie powinienem pisać nic w tym kierunku, bo jak powszechnie wiadomo, nie jestem szefem. Ale wraz z Billem stwierdzimy że jak nie my to kto? Stwierdziliśmy że bez nas ten clan po 4 dniach zaczął by się rozpadać, i uznaliśmy że z tego względu możemy wprowadzać zmiany, które są następujące:

Może nie przesadziłeś z tymi 4 dniami, ale to prawda.

Sam dawno odinstalowałem mody na ładną broń, bo stwierdziłem, że zbyt dużo skarg spływa w tą stronę.

Przy okazji...

Selvanis napisał:

No jeśli chodzi o skin moda to ja nie mam zamiaru ulec i nie usunę tego. Bo oni się gówno znają... więc muszę odejść.
Miło się z wami grało dziękuje za wszystko. Odchodzę na Battlefield Bad Company 2

Ładny powód, miałem ochotę wywalić cię, po tym, co ujrzałem na dzisiejszym fw z eps - jedyna strata to to, że nie będziemy mieli serva.

Castiel napisał:

1: Na każdym treningu prośba o screena, aby upewnić się że nie posiadacie Skin Moda, Posiadanie go Odpowiada jednemu - Bye Bye,żegnamy z clany.

Skoro to konieczne, zgadzam się.

Castiel napisał:

2: Początkowo plan 3 szefów, ale moim zdaniem to bez sensowne, dlatego jestem za ustanowieniem 3 osobowej Rady Clanu(rada będzie się powiękrzać wraz z przybyciem 3 nowych rekrótów o jedną osobe) której zadaniem będzie dbanie o rekrutację, i wszystkie sprawy związane z utrzymaniem clanu.

Myślałem, że do zauważenia było, że taką rolę pełni elita (chociaż nigdzie oficjalnie nie było to napisane).
Ciekawy pomysł z powiększaniem się rady, jestem za.

Plan 3 szefów nie był planem, tylko chcieliśmy mieć 3 dowódce, nie wyszło .

Castiel napisał:

3:Caly Okres Rekrutacyjny ogulnie trwal by 3 tygodnie . Rekrutant wystawiany byl by caly czas na wszystkie wary,FunWary Itd. Musiał by grać przynajmniej 1.5h dziennie w CoJ'a, będąc w tym czasie na xf , bylby regularnie przez nas sprawdzany i szkolony na treningach odbywających się 5 razy w tygodniu w dniach wyznaczonych przez RC<Radę Clanu>

3 tygodnie to trochę długo...
Teraz teoretycznie jest wystawiany tylko na fw i chyba lepiej by było gdyby okres próbny nie brał specjalnie udziałów w sparach.

5 treningów tygodniowo? bez serva to będzie trudne.

Castiel napisał:

No i jak to podsumował Bill

Z tych spartanskich warunków wychodzi nam komandor na miare Vsdera.

Nie chcę tym nikogo urazić, ale chcę poprawić wszystko w Clanie...Pora na Nowe,lepsze jutro

Jak każdy.

(znam vsdera, ale nie wiem o co chodzi )

Wiecie... czasem moje pomysły są takie trochę... yyyy... eee... noooo... z dupy.

#8 2010-08-01 21:35:31

Selvanis

Zbanowany

Punktów :   

wiec dla tego to wszystko było, że chcecie mnie w klanie ta cała obrona mnie. Normanie każdy by wyleciał... Więc jeśli chodziło wam o serva to pff... bez zastanowienia odchodze.

Nawet nie ma sensu kupować tego dedyka bo klan i tak padnie prędzej czy później

(kau) Jeżeli byś nie zauważył, to napisałem "jedyna strata", miałem ku temu powody, wyraźnie powody, które miały za sobą podstawy. Nie będę ich teraz wymieniał, bo było ich zbyt wiele.

Ostatnio edytowany przez Selvanis (2010-08-01 21:36:40)

#9 2010-08-01 22:57:28

Castiel

Członek klanu

Punktów :   

Mi wcale nie chodziło wyłącznie o server, stając po twojej stronie,i broniąc cie. Broniłem cię jako kumpla a nie napływającą korzyść z twojej przynależności

#10 2010-08-02 09:22:21

Selvanis

Zbanowany

Punktów :   

ale ja tak to odczułem. po za tym wczoraj na fw zauważyłem słabość klanu, czyli jeśli umawiacie się to i tak pod koniec zostanie dwóch czy jeden gracz....

#11 2010-08-02 15:16:37

B!LLy

Elita

Punktów :   

Wedlug mnie Rada powinna sie skladac z 5 czlonkow ktorych wymienilem w temacie Rada Sojuszu. Kazdy od innych zadan w klanie. Okres prubny wedlug mnie powinien trwac 1 miesiac jesli nie wiecej. To pokaze, czy kandydatowi zalezy zeby byc w naszym klanie, jesli mu sie znudzi to wczesniej odejdzie. Po 1 miesiacu regularnego grania fw i treningow, z pewnoscia poprawi poziom gry. Nowe sposoby rekrutacji i zdobywanie nowych czlonkow to jedno, trzeba ogarnac i zdzialac cos jesli chodzi o gre z obecnymi czlonkami klanu. I trzeba by chyba wprowadzic kilka zasad w regulaminie w zwiazku z ostatnimi wydarzeniami zwiazanymi z ATI'm.

#12 2010-08-02 20:49:05

D4M!AN

Użytkownik

1718015
Punktów :   

Właściwie nie mam nic do dodania temat wyczerpał Billy Ale moim zdaniem miesiąc to trochę za długo proponuje 2 tygodnie, ale będzie to okres intensywny dla gracza na okresie próbnym - udział w każdym fw, treningu. Zadaniem Rady było by, w miarę obecności na xfire obserwowanie gry gracza ubiegającego się o miejsce w naszym klanie.

#13 2010-08-02 21:11:48

B!LLy

Elita

Punktów :   

Ja mysle, ze jak wyznaczymy czlonka Rady odpowiedzialnego za rekrutacje to on to ustali.

Stopka forum

RSS